ONTRUIMING

Gespecialiseerd in woningontruiming

 

Boedelontruiming

Wij zijn tevens inzetbaar voor het enkel ontruimen van de inboedel. Dit houdt in dat eventuele stoffering en vloerbedekking achterblijven en wij geen herstelwerkzaamheden zullen uitvoeren.

Deze inboedel kan voor u overgebracht worden naar de gewenste locatie. Afhankelijk van de afstand wordt er een kilometervergoeding bovenop de standaard kosten gerekend. Wenst u afstand te doen van de (gedeeltelijke) inboedel, dan zullen wij samen met u een overnamebedrag afspreken.

Bedrijfsontruimingen

Er kunnen diverse redenen zijn dat een bedrijf ontruimt moet worden. Gedeeltelijk of geheel. Woningontruiming Het Gooi geeft u graag meer informatie over de mogelijkheden.

Spoedontruiming

Indien er om welke reden dan ook met spoed ontruimt, cq verhuisd moet worden is dit in de meeste gevallen altijd mogelijk. Neem hiervoor altijd vrijblijvend telefonisch contact op.

logo

Woningontruiming.nl

Bel: 06-42010534

logo
woningontruiming

COMPLEET

Leeg en schoon opgeleverd

 

Kleine herstelwerkzaamheden

Indien er in de woning kleine herstelwerkzaamheden zijn kunnen wij deze ook voor u (laten) uitvoeren. U kan hierbij denken aan het dichten van gaatjes in plafond en muren, het verwijderen van vloerbedekking, laminaat of zeil. Maar ook is het mogelijk om schilderwerk te laten uitvoeren. Hiervoor kunt u een offerte op maat voor aanvragen.

Schoonmaakservice

Na het gedeeltelijk ontruimen van een woning kan het fijn zijn om even flink de bezem erdoor heen te halen. Ook is het mogelijk om uw nieuwe woning vooraf te laten schoonmaken. Deze werkzaamheden besteden wij uit aan onze vaste partner ‘Schoonmaakbedrijf Sabrina Helderman’. Hiervoor gelden aparte tarieven.

Administratieve werkzaamheden

Bij een verhuizing is er ook veel te regelen op administratief gebied. Bijvoorbeeld het doorgeven van uw nieuwe adres bij diverse instanties. Ook kan het zijn dat er abonnementen of verzekeringen opgezegd kunnen worden. Woningontruiming Het Gooi kan u hierbij ondersteunen. Een medewerker van Woningontruiming Het Gooi komt persoonlijk bij u langs om een inventarisatie te maken en zal in goed overleg de werkzaamheden voor u uitvoeren. Uiteraard krijgt u hiervan dan een compleet overzicht. Tevens zijn er mogelijkheden om u in de toekomst te blijven ondersteunen op administratief gebied. Hiervoor gelden aparte tarieven. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via ons contactformulier of telefonisch via 06-42010534

logo

Gegevens
Woningontruiming Het Gooi

Binnendelta 15H
1261 WZ
Blaricum

06-42010534
info@woningontruiming-hetgooi.nl

KvK: 66094836

Btw: NL170381171B01

Bereikbaarheid:

Telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 22.00 uur.

Contactformulier

13 + 9 =