Senioren

Gespecialiseerd in seniorenverhuizingen
Verhuizen naar een zorginstelling of aanleunwoning

 

Deze verhuizingen brengen vaak meer werkzaamheden met zich mee vanwege het feit dat men kleiner gaat wonen. Ook is het vaak het geval dat zo’n verhuizing op korte termijn moet plaatsvinden. Woningontruiming Het Gooi kan u of uw naasten hierbij adviseren en helpen. Zeker als tijd en mogelijkheden een probleem zijn, kan Woningontruiming Het Gooi hierbij een grote steun zijn.

De verhuizing naar een aanleunwoning, serviceflat of verzorging en/of verpleeghuis kunnen wij tot in detail voor u verzorgen. Wij pakken de huisraad zorgvuldig voor u in regelen het transport van de inboedel en helpen u met uitpakken en inrichten.

Deze dienst is gebaseerd op maatwerk en is desgewenst uit te breiden met diverse andere werkzaamheden. Voor Woningontruiming Het Gooi is geen enkele vraag te gek.

Woningontruiming.nl

Bel: 06-42010534

senioren verhuizingen
logo
woningontruiming

COMPLEET

Overige diensten

 

Woning ontruiming (huur/koop)

Het geheel ontruimen van de woning. Woningontruiming Het Gooi ook de overgebleven inboedel tijdelijk voor u opslaan of desgewenst in goed overleg van u overnemen.

Huurwoning verhuur klaarmaken*

Verwijderen van vloerbedekking/laminaat/zeil etc. Dichten van gaatjes in wanden en plafonds, kleine herstel werkzaamheden. Bezemschoon opleveren van uw woning altijd binnen de gestelde termijn. U heeft er geen omkijken naar.

*Mits er geen grote herstelwerkzaamheden zijn.

Behangen/schilderen

Ook voor het verwijderen van behang en (opnieuw) behangen en schilderen kunt u bij ons terecht. Wij werken met vaste prijzen, dus niet met een uurtarief. Hierdoor weet u gelijk wat het u gaat kosten.

Hulp bij administratie (rondom verhuizing)

Heeft u hulp nodig bij het doorgeven van uw nieuwe adres bij de diverse instanties en organisaties. Wij nemen dit graag voor u uit handen. U ontvangt van ons een overzicht van de doorgegeven mutaties. Tevens is het mogelijk om met een medewerker van ons uw overige administratieve wensen te bespreken. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld:

· hulp bij het beëindigen van lidmaatschappen e.d.

· doorgeven van meterstanden

· ordenen van de administratie

· overige

PERSOONLIJK

Overige diensten

 

Schoonmaakservice

Na het gedeeltelijk ontruimen van een woning kan het fijn zijn om even flink de bezem erdoor heen te halen. Ook is het mogelijk om uw nieuwe woning vooraf te laten schoonmaken. Deze werkzaamheden besteden wij uit aan onze vaste partner ‘Schoonmaakbedrijf Sabrina Helderman’. Hiervoor gelden aparte tarieven.

Aanhangwagen verhuur

Heeft u transportmogelijkheden nodig, ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Goede doelen

Als u afstand wilt doen van (een gedeelte van) de inboedel, zullen wij deze in opslag plaatsen. U kunt op het toestemmingsformulier aangeven wat de bestemming van uw keuze is.

Dit kan een kringloopwinkel zijn, of een organisatie die kleding inzamelt voor projecten.

Ook is het een optie om de inboedel te laten verkopen door ons en 50% van de opbrengst te laten doneren aan een goed doel naar keuze. Veel zorgorganisaties hebben vrienden stichtingen. Zij kunnen uw donatie vaak goed gebruiken om activiteiten te organiseren voor bewoners.

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via ons contactformulier of telefonisch via 06-42010534

Woningontruiming.nl

Bel: 06-42010534

woningontruiming
logo

Gegevens
Woningontruiming Het Gooi

Binnendelta 15H
1261 WZ
Blaricum

06-42010534
info@woningontruiming-hetgooi.nl

KvK: 66094836

Btw: NL170381171B01

Bereikbaarheid:

Telefonisch bereikbaar van 08.00 t/m 22.00 uur.

Contactformulier

6 + 8 =